Zgodba Sonje Šinigoj navdušila poslovne ženske

Ženske v vlogi voditeljic imajo lahko ključno vlogo pri ustvarjanju pogojev za družbo blagostanja in enakih možnosti. Sonja Šinigoj, direktorica v SAOP d.o.o., je na mednarodnem srečanju poslovnih žensk „Opera di donna“, ki je potekalo v Gorici v Italiji, predstavila dobro prakso vodenja podjetja.

O podjetju
Podjetje SAOP je bilo ustanovljeno leta 1987 in med prvimi v Sloveniji ponudilo lastno programsko opremo. Podjetje razvija poslovne programske rešitve in storitev za računovodske servise, podjetja ter javne ustanove. Med drugim SAOP ponuja tudi spletno računovodstvo miniMax.

V podjetju zaposlujejo več kot 60 visoko izobraženih strokovnjakov, katerih rešitve uporablja več kot 3.700 strank ter več kot 25.000 uporabnikov.

SAOP je za inovativnost prejel že več nagrad državnega in mednarodnega pomena, njihovo pozitivno naravnanost do zaposlenih in ljudi pa potrjujeta tudi certifikat Družini prijazno podjetje ter osvojena nagrada Zlata nit za najboljšega zaposlovalca.

Mednarodno srečanje

Direktorica SAOP Sonja Šinigoj je na mednarodnem srečanju izpostavila tri dogodke, s katerimi je osvetlila delovanje podjetja:

  • Podjetje je Boštjanu Štefaniču, ki je kot slep prvi v Sloveniji opravil nacionalno poklicno kvalifikacijo za knjigovodjo poklonilo spletni računovodski program miniMAX. O Boštjanu smo pisali že v prejšnjih objavah.
  • Udeleženkam je predstavila tudi certifikat Družini prijazno podjetje, ki ga je prejel SAOP.
  • Predstavila pa je tudi izvedbo strokovnega srečanja, ki se ga je v Olimju udeležilo več kot 250 uporabnikov.

Vir: SAOP

Dodaj odgovor